Ribs

Ribs. Coaste de porc în stil asiatic.
Contează foarte mult tipul de coaste, astfel că mereu le aleg extrem de riguros. Le caut tot timpul pe cele să aibă o anumită proporție de carne și grăsime și acestea să fie uniform dispersate pe os.
Am pus la cale o rețetă prin care frăgezesc carnea de cu o seară înainte, după care într-o compoziție magică, în care amestec și un oțet chinezesc învechit timp de 12 ani, adaug coastele, pe care le las acum la fiert.
Între timp, continui magia, creând un sos magnific în care strecor și niște magiun de prune, cu care abia aștept să înfășor coastele. Iau coastele deja caramelizate și le învelesc una câte una, rezultând acum un gust ușor sărat, dar și dulce, puțin acrișor, dar și aromat, astfel încât îți lingi fiecare deget după ce le-ai terminat de savurat.
Știu deja că va fi greu să te oprești, așa că abia aștept să-ți mai pregătesc încă o porție.
Ingrediente
Principale: coaste de porc, condimente verzi și uscate(cimbru, boia de ardei, măghiran, ceapă), sos de roșii făcut în casă, ulei de susan, oțet chinezesc, vin pentru gătit chinezesc, sos de soia
Sos: ceapă, sos de roșii făcut în casă, usturoi, zahăr brun, bacon, magiun de prune făcut în casă
Credite
„Coastele delicioase, sosul foarte bun. În concluzie o experiență culinară foarte bună. Mulțumesc!”